dinsdag 14 september 2010

Teddy bears

Als je op zoek bent naar een cadeautje, je maakt me altijd blij met een teddybeer!

If you are looking for a present, I'm always happy with a teddy bear!

A bear stamp from Finland.

Postcard friends

Ik heb een postkaart vriendin in Duitsland, dat betekend dat we elkaar regelmatig een kaartje sturen. Ze woont in Amberg. Een van de zichten op de kaart is de Stadtbrille, een brug die oorspronkelijk een deel was van de stadsomwalling. De bogen van de brug relecteren in het water van de rivier waardoor het lijkt alsof ze een 'bril' vormen.

I have a postcard friend in Germany, which means that we send each other a card on a regular basis. She lives in Amberg. One of the views on the card is the Stadtbrille (literally "town spectacles"), a brige, originally a part of the town fortifications, whose arches reflected on the river waters resemble a pair of glasses.
(more infomartion on wikipedia)

Don't ask me why...

Vraag mij niet waarom, maar deze kaart uit Litouwen brengt elke keer weer een grote glimlach op mijn gezicht. Waarschijnlijk door zijn titel 'Dune flora'.

Don't ask me why, but this card from Lithuania always makes me smile. Probably because of its 'name', Dune flora.

Most beautiful flower

Ik denk niet dat ik hier veel uitleg bij ga geven, de mooiste bloem is de roos. De roos op deze kaart is een 'English rose'.

I don't think that I'm going to explain much about this, the most beautiful flower is the rose. The rose on this card is an 'English rose'.

Again this is a card from Germany, with matching stamps.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...